Cat de repede iti construim casa

In primul rand este calculat necesarul de lemn in momentul cand facem proiectul de executie. Daca nu este vorba de o structura din lemn mai deosebita, atipica, de regula avem in stoc lemnul necesar. In cazul in care casa cu structura din lemn pe care o doresti este un model mai special avem nevoie de aproximativ cinci-sase saptamani pentru procurarea materialului lemnos deoarece pe langa timpul necesar debitorii propriu-zise se adauga timpul necesar uscarii pana la umiditatea optima (12-15%).

Din acest moment trecem la confectionarea propriu zisa a peretilor casei cu structura de lemn, treaba care o facem in aproximativ doua saptamani.

Urmeaza montajul: ridicarea la rosu in cinci pana la sapte zile (am luat in calcul o casa medie de o suta de metri patrati), montarea geamurilor si a usilor – o zi, termoizolatia exterioara si finisajul sase – sapte zile.

Finisajele interioare dureaza de regula intre doua si trei saptamani in functie de gradul lor de complexitate. Fundatia casei din lemn se face concomitent cu fabricarea peretilor. Daca facem un calcul simplu, ne rezulta un timp optim de aproximativ sase-sapte saptamani pentru cazul in care nu este necesara o comanda de lemn. In caz contrar termenul se prelungeste cu cel necesar pentru procurarea materialului lemnos.

Toti acesti timpi pot fii influentati de durata obtinerii autorizatiei de construire precum si de lucrarile noastre aflate in derulare.

Din proiectele noastre

Casa Chanel

Extindere casa familiala, construita in februarie-martie 2013 in Toulouse-Franta. Finisajul exterior este ...

Casa Chanel »
Casa Capo

Casa Capo

Casa pe structura de lemn montata in localitatea Le Fossat-Franta in octombrie ...

Casa Capo »
Casa Blaye

Casa Blaye

Casa din lemn construita de noi in muntii Pirinei in apropierea Principatului ...

Casa Blaye »
Casa Corina

Casa Corina

Casa de lemn inceputa in luna dec. 2013. Suprafata 100mp, compusa din: ...

Casa Corina »